GENIDIA – Столица на иднината

ВИ ПРЕТСТАВУВА: GENIDIA – Столица на иднината GENIDIA е канцелариска столица инспирирана од интегрирањето на технологијата во човештвото, проектиран да го предефинира Вашето искуство на работното […]

Повеќе