OfficeExpress - Office Delivery Service

ВИ ПРЕТСТАВУВА:

GENIDIA – Столица на иднината

GENIDIA е канцелариска столица инспирирана од интегрирањето на технологијата во човештвото, проектиран да го предефинира Вашето искуство на работното место.

АТРАКТИВЕН ДИЗАЈН

GENIDIA е создаден преку уникантен дизајнерски концепт со помош на револуционерни решенија во производството на канцелариски мебел.

БЕСКОМПРОМИСНА ФУКЦИОНАЛНОСТ

GENIDIA претставува ново ниво на динамика на работнотно место. Седалка и потпирачка со многу функции и прилагодувања. Антишок механизам, прилагодлив синхрон механизам со 4 позиции на заклучување, вертикално регулирана потпирачка и прилагодлива лумбарна потпора обезбедуваат идеална потпора и комфорт.

4D прилагодливи потпирачи за раце

4D прилагодливи потпирачи за раце

Звучен сигнал за известување при продолжено седење во неправилна позиција

Звучен сигнал за известување при продолжено седење во неправилна позиција

РАЗНОВИДНОСТ

За совршено интегрирање во секаков простор, GENIDIA нуди голем избор на бои и материјали, кои одговараат на секчиј вкус. Секој од нас се карактеризира со свое мислење, емоции и дејства, кои се согледуваат по начинот на кој зборуваме, преку невербални гестови, стилот на облекување и вкусот на декорирање на околината во која живееме. Така GENIDIA претставува продолжение на нашата личност...